Magnus Törnblom ny presschef på Axfood

Magnus Törnblom ny presschef på Axfood

Axfood har utsett Magnus Törnblom till ny presschef. Han kommer närmast från en tjänst som presschef på Klarna Bank och dessförinnan som press- och kommunikationschef på Bonnier Broadcasting och TV4-Gruppen.Magnus Törnblom har en lång och omfattande erfarenhet av press- och kommunikationsfrågor och kommer närmast från Klarna Bank. Innan dess arbetade Magnus på Bonnier Broadcasting och TV4-Gruppen i över tio år, senast som press- och kommunikationschef.

– Jag ser mycket fram emot att tillsammans med Magnus utveckla Axfoods kommunikations- och pressarbete. Magnus kommer med sin breda och djupa kompetens att vara ett värdefullt tillskott till vårt team, säger Sara Kraft Westrell, kommunikationsdirektör på Axfood AB.

Magnus Törnblom tillträder sin tjänst som presschef för Axfood under våren och ersätter då Claes Salomonsson som går i pension.

– Dagligvaruhandeln befinner sig i en tid av stor och spännande förändring och utveckling. Inom Axfood ryms några av de starkaste och mest framgångsrika varumärkena i branschen som tagit sig an frågor om hållbarhet, digitalisering och kundmötet på nya sätt. Jag ser fram mot att få ansluta till Axfoods team och att fortsätta utveckla kommunikations- och pressarbetet, säger Magnus Törnblom.


För ytterligare information kontakta:

Axfoods pressavdelning, telefon 0702-89 89 83


Uppgifter

  • Titel: Magnus Törnblom ny presschef på Axfood
  • Typ: Pressmeddelande
  • Bolag: Axfood AB
  • Datum: 20 november 2019