Svenska SwedSec Licensiering AB får ny en VD — Teresa Isele.

Den nuvarande VD:n för SwedSec Licensiering AB lämnar bolaget för att tillträda som ny VD för Föreningen God Sed på Värdepappersmarknaden.

Hennes ersättare har nu utsetts till Teresa Isele, som bland annat arbetat som tillförordnad VD, efterlevnadschef samt chefsjurist på Första AP-fonden, bolagsjurist på EQT AB samt jurist på Advokatfirman Vinge Aktiebolag.


Tillsammans med de företag som är anslutna till SwedSec har vi en viktig uppgift i att ytterligare stärka förtroendet för den svenska finansmarknaden, säger Teresa Isele, nyutsedd VD för SwedSec.

Fram till dess att Teresa Isele tillträder som VD under början av 2021 kommer Urban Funered att vara interimistisk VD för SwedSec. Funered är för närvarande vide ordförande i styrelsen för SwedSec Licensiering AB samt VD för dess moderbolag, Svensk Värdepappersmarknad Service AB.

Läs mer i pressmeddelandet från SwedSec.


Om artikeln

  • Titel: Teresa Isele ny VD för SwedSec
  • Skribent: Finansbladet
  • Publicerad: 16 oktober 2020

Information om värdepapper och investeringar är inte köpråd utan bara information. Den här artikeln kan innehålla faktafel — upptäcker du några får du gärna anmäla det.